White-Dent

scroll pentru a continua

Despre Clinica White-Dent

#1. Programul de urmărire a sănătății dentare

Toți pacienții clinicii White Dent beneficiază gratuit de programul de prevenție și urmărire a tratamentului White Dent Prevent.

Știm că ai un program aglomerat și de aceea ne asumăm responsabilitatea de a-ți aminti atat de programările pe care le ai în clinica noastră cât și atunci când a trecut prea mult timp de la ultima vizita la medicul stomatolog.

Credem cu tărie că prevenția este cea mai eficientă metoda de a-ți păstra o dantura sănătoasă și frumoasă.

Programează-ți chiar acum o vizită la clinica noastră și lasă-ne să avem grijă de dantura ta!

0232 22 15 22

0232 22 15 22

Despre Clinica White-Dent

#2. Siguranța pacienților

La White Dent sanatatea si siguranta pacientilor nostri este prioritatea numarul unu. Nici un detaliu nu este omis atunci cand vine vorba de procedurile ce tin de igiena, sterilizare, dezinfectie.

Cum ne asiguram de acest lucru?

In fiecare zi intreaga clinica este dezinfectata folosind produse de top pentru curatenie. Fiecare cabinet precum si spatiile comune sunt atent dezinfectate dupa fiecare interventie.

Instrumentarul medical este sterilizat dupa fiecare utilizare folosind un aparat de tip ERFWEFWE .

De fiecare data instrumentarul este desigilat in fata pacientului. Urmând strict toate aceste proceduri ne asiguram ca nu exista nici un pericol de infectare in timpul vizitei sau al tratamentului din clinica White Dent.

0232 22 15 22

0232 22 15 22

Despre Clinica White-Dent

#3. Tratamente fără durere

Datorita evolutiei tehnice, la White Dent durerea în timpul tratamentului a devenit un mit. Întreg procesul, începând de la programarea vizitei în cabinet până la finalizarea tratamentului, este acum o experiență plăcută și nedureroasă.

Beneficiind de aparatura de ultima ora pe plan mondial si de materiale de cea mai buna calitate, fiecare sedinta de tratament ar trebui sa fie una placuta, fara durere.

Faptul ca White Dent ofera o varietate mare de tipuri de tratamente prin echipa sa multidisciplinara inseamna ca tot procesul se intampla in clinica, sub supravegherea medicului care v-a preluat care se va asigura de confortul tratamentului dumneavoastra.

De la White Dent plecați cu zâmbetul pe buze, și mai important, cu un zâmbet frumos pe buze!

0232 22 15 22

0232 22 15 22